New arrivals
Armbanden
Kettingen
Oorbellen
Ringen
Horloges
Accessoires
Boeken
Sieradenrekjes
Gifts
Tassen
Sale

Gastenboek

Wil je iets kwijt over Capricci of heb je iets bij Capricci gekocht? Deel je mening dan hier!


Ps. Gelieve geen vragen in het gastenboek te zetten. Vragen in het gastenboek kunnen helaas niet beantwoord worden en zullen worden verwijderd. Als je vragen hebt kun je ons een e-mail sturen, wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden!


Reacties

http://www.capricci.nl/page/comments_update
content_gastenboek
nl
1399906856
1
Naam: Helene
Geplaatst: 12 mei 2014 17:00:56
Reactie: Afgelopen vrijdag 9 mei een bestelling geplaatst (twee paar oorbellen) die zaterdag 10 mei in mijn brievenbus lag. Super en ben blij met de mooie oorbellen! Beadnkt! :)

Naam: Daphne vercammen
Geplaatst: 11 mei 2014 19:47:11
Reactie: Echt super snel geleverd mooi en heel sjiek verpakt. In het vervolg bestel ik gewoon bij jullie. Bedankt dat ik iemand heel snel heeel blij heb kunnen maken

Naam: Laura
Geplaatst: 20 mrt 2014 21:55:58
Reactie: Super snel geleverd! Goed verpakt en ben erg blij met mijn oorbellenrekje en het horloge is ook erg leuk. Ga zeker weer bij jullie bestellen

Naam: Liesbeth
Geplaatst: 14 feb 2014 15:41:01
Reactie: Gister mijn 3 items ontvangen, zag er heel mooi uit en heel lief verpakt. Had alleen per ongeluk stoker-oorbellen besteld die ik niet prettig vind. Is het misschien een idee om dat bij de oorbellen nog duidelijker te vermelden misschien? Verder zeer tevreden en dat al jaren! Bedankt weer!

Naam: Liesbeth
Geplaatst: 14 feb 2014 15:13:17
Reactie: Gisteren mijn 3 items ontvangen, was mooi en weer heel mooi verpakt, zag alleen nu dat ik per ongeluk oorbellen met stekertjes had besteld i.p.v.met hangertjes....ik had dus beter op moeten letten, maar misschien is het een tip om het er (nog) explicieter bij te zetten op de website? Maar heel tevreden verder hoor!

Naam: Nathalie
Geplaatst: 6 feb 2014 11:49:19
Reactie: Super leuke website met hele gafe spulletjes! Laatst heb ik de Trigem Jewelry Display besteld en hij is helemaal naar wens. Hier kan ik mooi mijn sieraden op hangen, ben er erg blij mee! Super bedankt, ook voor de snelle levering.

Liefs, Nathalie

Naam: Gwendolyn
Geplaatst: 30 jan 2014 21:52:24
Reactie: Wat een feestje deze site! Hier word ik nou echt blij van: site ziet er super uit en wat een leuke producten! Ik ben een vervent online shopper maar was een beetje moe van al die sites met boring, meer van hetzelfde items. Ik verheug me nu al op de levering van al het leuks dat ik vandaag besteld heb! Maar waar ik nog het meest blij van werd is dat toen mijn pc in eerste instantie niet mee wilde werken en ik een mailtje naar Capricci stuurde ik meteen(!)een antwoord kreeg. En ook nog een heel leuk antwoord ook van Sanne terwijl het dus gewoon aan die stomme pc van mij lag! Als ik personal shopper was of stylist dan zou ik hier echt ALLES kopen! Dank voor je hulp dus Sanne van Capricci en absoluut tot binnekort. Deze staat nu in my 'favourites'!
Groetjes, Gwendolyn

Naam: Kitty
Geplaatst: 30 jan 2014 20:29:13
Reactie: Super bedankt voor jullie snelle levering.
Mijn kleindochter is er ontzettend blij mee.
Nogmaals bedankt.

Jullie zijn echt een aanrader voor andere mensen.

Groetjes Kitty


Reageer

Let op: reacties worden gescreend alvorens geplaatst te worden.

Naam:
Reactie:
Code: (onleesbaar?) code