New arrivals
Armbanden
Kettingen
Oorbellen
Ringen
Horloges
Accessoires
Boeken
Sieradenrekjes
Gifts
Tassen
Sale

Over ons

Webwinkel

Capricci is een webwinkel in sieraden en mode accessoires en is opgericht in mei 2007 door de destijds 18 jarige Morena van den Wittenboer. Na jaren lange ervaring als inkoopster heeft Sanne Kooloos op 1 maart 2013 het stokje overgenomen van Morena. Capricci is niet alleen een webwinkel waar je terecht kunt als je op zoek bent naar iets specifieks, maar ook een webwinkel waar je uren kunt rondsnuffelen naar leuke hebbedingetjes want er zijn bijna wekelijks nieuwe updates! Ons assortiment bestaat uit sieraden, gifts, tassen, sieradenrekjes en meer. Kortom; Capricci is eigenlijk een site waar je nooit uitgeklikt raakt! Een aantal van de merken die we op Capricci.nl verkopen zijn; Disney Couture Jewelry, Mischa Barton, Umbra en Nica. Daarnaast hebben we ook nog ons eigen sieraden- en accessoire label Capricci!

 

Het merk Capricci

Capricci is een jong en eigenwijs sieraden- en accessoire merk. De sieraden van Capricci zijn speels en vrolijk en hetzelfde geldt voor de acccessoires. Wij zijn dagelijks op zoek naar de leukste artikelen die wij uitbrengen onder het merk Capricci. Dit zijn niet alleen sieraden en accessoires, maar ook leuke giftartikelen en sieradenrekjes. 

 

Wat betekent ‘Capricci’?
Heb je ooit wel eens voor de etalage van een winkel staan kijken naar een mooie little black dress en gedacht, “die moet ik echt hebben!” maar je twijfelde omdat je er eigenlijk toch al drie hebt hangen in je kast? En ben je toen toch de winkel binnen gegaan en heb je die jurk gekocht, gewoon omdat je het ondanks dat moest hebben? Dat is dan “un tuo capriccio” . Capricci komt uit het Italiaans en betekent “koppig” en “eigenwijs”. Het wordt dan ook vaak in de spreektaal gebruikt als je iets heel graag wilt hebben, maar het eigenlijk niet nodig hebt. Je moet het gewoon hebben en koopt het dan lekker toch! 

 

Informatie voor pers

Bent u van de pers en wilt u producten en/of foto´s gebruiken voor producties? Of wilt u meer informatie en persberichten ontvangen over Capricci? Neem dan contact met ons op via info@capricci.nl en wij verlenen graag onze medewerking hieraan!

 

 Zakelijke gegevens

Capricci is gevestigd in Zoetermeer en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Den Haag. Ons dossiernummer bij de Kamer van Koophandel is 57366098.