Zooooo blij zijn we met het mooie tassen merk Elvy op Capricci.nl! Vanaf het eerste moment dat we de tasjes ergens zagen dachten we... die horen gewoon bij Capricci! We namen contact op met Laura en binnen een week stonden de eerste modellen online. Inmiddels hebben we door het grote succes zeker nog 10 modellen/ kleuren aan onze collectie toegevoegd en ik kan je vertellen... daar komen er zeker nog veel meer bij!

 

Laura Vlasblom kende je wellicht al als zangeres, maar in 2013 is zij, naast haar zang carrière gestart met haar prachtige tassenlijn Elvy. Als eerste wilde ze een betaalbaar tasje ontwikkelen, perfect voor festivals, concerten, feestjes of bijvoorbeeld een city trip of wandeling langs het strand. Gewoon een handzaam tasje van echt leer en van goede kwaliteit met voldoende ruimte voor je eerste levensbehoeften ;-) zoals je smartphone, wat geld en je lipgloss! En sla je het hengsel naar binnen, heb je ook nog eens een mooie clutch!

 

De Elvy crossbody Janis Little Festivalbag is een retro tasje. Het ontwerp is gebaseerd op een Pools munitietasje uit de Tweede Wereldoorlog. Later werd het tasje gebruikt bij het linedancen, zodat mensen zich vrij voelden om lekker te kunnen dansen. Ook nu zie je het Elvy tasje steeds vaker op festivals en dance events. En je hoeft je natuurlijk niet af te vragen waar al die leuke namen zoals Janis, Alanis en Rihanna vandaan komen. Dat zijn al Laura's favoriete zangeressen. En daar zijn wij het roerend mee eens!

 

Wij hebben de Elvy Janis Bag in 7 verschillende kleurtjes van zwart tot licht roze voor maar €39,95. Daarnaast vind je de Janis terug in een mooie slangenprint (de Janis Scale) en in een mooie metallic pythonprint (de Janis Python) voor €44,95. Ben jij meer van de dierenhuiden, kies dan voor de Janis Skin in cowskin, zebraprint, panterprint of een leuke dot voor € 49,95. En last but not least, model Rihanna met de mooie en originele leren sluiting. Deze hebben we in zwart en cognac voor € 49,95.

 

Get yours now and dance the night (and day) away deze zomer!    

 

Ons uitgebreide assortiment waanzinnig leuke Elvy tasjes vind je hier.