Wat zijn we blij met ons mooie nieuwe merk My TreasureHunt. De armbanden zijn stuk voor stuk een work of art. Je ziet vanaf een afstand al de aandacht en liefde die in zowel het ontwerp als in de productie is gestopt. De bangles zijn los van elkaar al prachtig, maar als set zijn ze helemaal onweerstaanbaar. Wij dachten dat jullie het misschien wel leuk zouden vinden iets meer over de ontwerpster/ eigenaresse van het merk te weten te komen. Ze vertelt over haar grote passie... “Van jongs af aan droomde ik al van verre reizen, avontuurlijke ontdekkingen en nieuwe culturen. Op deze manier raakte ik op slag verliefd op allerlei bijzondere handcrafts die ik tegen kwam. Deze begon ik te verzamelen en via lifestyle markten en internet te verkopen. Naast het verzamelen van de mooiste handcrafts ontwerp ik zelf sieraden die geïnspireerd zijn op deze reizen. Deze sieraden worden ontwikkeld in samenwerking met een lokale zilversmid op Bali. Belangrijke kenmerken van de collectie zijn; een boho touch, verfijnd, oog voor detail, onderscheidend, uniek en een flinke dosis liefde :) Mijn collectie bestaat uit kettingen, armbanden, ringen en oorknopjes die gemaakt zijn van 925 zilver en/of brons. In de toekomst hoop ik nog meer mensen blij te maken met mijn sieraden in binnen- en buitenland!”

 

Liefs,

Tamara - My TreasureHunt

 

ontwerpster Tamara My Treasurehunt aan het werk logo My Treasurehunt Zilveren armbanden van My Treasurehunt