Ben jij ook zo iemand die helaas niet van nature is gezegend met een prachtige volle bos haar? Niet getreurd! Wij ook niet :-( Maar wat we wél hebben gevonden is, dé manier om je... zeg maar iets minder volle bos... toch veel voller te laten lijken. YES! En die truc willen dan ook heel graag met je delen.

 

Wij hebben de oplossing namelijk gevonden in... tromgeroffel... droogshampoo! Behalve dat je haar er iets stugger en minder vet door wordt, als je het een dagje niet wast, zorgt het dus ook voor veel extra volume. Normaal gesproken gebruik je droogshampoo natuurlijk op droog haar. Je spuit het zo dicht mogelijk bij de haarwortel, laat het even inwerken, brengt het in model en hoppa! Je hebt weer een fris ogende coupe!

 

Voor extra volume, gebruik je je droogshampoo niet op droog haar, maar op NAT haar. Ja, je leest het goed; DROOGshampoo op NAT haar! Eerst was je je haar of je zorgt ervoor dat je haar helemaal nat is. Daarna maak je het voor ongeveer 80% droog. Dit kan je doen door het te föhnen, maar je kunt het natuurlijk ook gewoon aan de lucht laten drogen. Hierna spuit je pluk voor pluk je haar in met droogshampoo. Je start bij de wortel en sprayt de gehele pluk, tot aan de punt. Als je hier klaar mee bent, föhn je je haar verder droog en YES! Jouw volle bos is een feit! Groot voordeel is, dat het vaak de volgende dag ook nog heerlijk fris aanvoelt. Alleen even opnieuw in model brengen en je haar kan nóg een dagje mee, zonder het te wassen. Say bye bye to your extensions en ga voor 'natuurlijk'  vol haar :-) Succes!