Dat is snel gegaan! Een paar weken geleden nog was het warmer dan warm en nu heb ik vorige week toch echt maar snel een nieuwe winterjas besteld. Maar door die frisse kou en dat waterige zonnetje krijgen we ook wel weer zin in dat gezellige najaar. Een laatste check dus! Heb jij je najaarsgarderobe al op orde? Wij shoppen er nog steeds flink op los ;-) Want kiezen wordt lastig deze winter. Vooral met al die prachtige mode kleuren die we nu zien. Wat denk je van die steenrode/ cognac kleuren of die prachtige zachte blauw. Supermooi! En om het overzichtelijk te maken, zetten wij alle mode kleuren voor Herfst/ Winter 2016/ 2017 even voor je op een rij! We zien mooie aardetinten, blauwtinten, neutrale grijstinten en een aantal felle kleuren als rood, mosterd geel en een bijzondere paars. We zien weer kleur dit seizoen! De mode van het najaar maakt ons vrolijk! Jou ook? 

 

Een kleur waar wij helemaal weg van zijn is Dusty Cedar! Het heeft iets weg van cederhout, maar dan meer roze (oud roze). Combineer deze kleur met bordeaux rood, taupe of grijs en je hebt een super fashionable look te pakken!

 

De blauwen zijn ook belangrijk dit najaar. We zien twee verschillende tinten blauw: Airy Blue, een mooie zachte luchtblauw die goed te combineren is met neutralen als grijs en taupe. Maar naast een rood of aardetint is deze kleur ook prachtig! De tweede blauw die we zien is Riverside. Deze kleur blauw is iets intenser en doet denken aan een jeansblauw. Deze twee blauwe kleuren zijn ook heel goed met elkaar te combineren.

 

Een fellere dit seizoen is Aurora Red. Deze levendige kleur geeft je lef en combineert waanzinnig mooi met de Sharkskin grijs.

 

Om deze grijze kleur te visualiseren, denk je aan de kleur van een haai. Een mooie diepe grijs, niet te licht en niet te donker, die eigenlijk met elke kleur van het najaar te combineren is. Een belangrijke kleur dus! Die zeker niet mag ontbreken in jouw najaarsgarderobe!

 

Nog zo'n mooie echte najaarskleur is warm taupe. Waar hij eerder vaak wat koeler was, heeft hij dit jaar een heel kleine beetje roze in zich. Draag hem met warm wit, Potter’s Clay en Spicy Mustard voor een echte Herfstlook.

 

Een kleur die zich super leent voor accessoires is Spicy Mustard. Draag een mooie gebreide sjaal of leer tasje in deze kleur en je hebt een leuk najaarsaccent te pakken! Ook de combinatie van Spicy Mustard met zwart en wit vinden wij erg leuk. Geeft een fris en eigenwijs gevoel.

 

Lush Meadow gaan we waarschijnlijk ook met de feestdagen nog veel zin. Een mooie heldere groen die erg mooi is naast grijs, maar zeker ook naast zwart.

 

Nog zo'n fellere kleur is Bodacious. Bodacious staat voor lef en dat begrijpen we bij deze kleur, aangezien je deze niet meteen zou verwachten voor het najaar. Het is een paars met veel roze in zich. We zien hem nu wel al veel terug in collecties in een afgezwakte variant, waardoor hij iets makkelijker wordt.

 

En als laatste onze favoriet! Potter’s Clay! Denk aan herfstbladeren en rode klei. Deze intense steenrode/ cognac kleur is waanzinnig mooi! We zien hem natuurlijk veel terug in leer producten, zoals tassen, jassen en schoenen. Draag deze kleur in combinatie met de blauwen en jij bent zeker ready voor dit najaar!

 

En weet je wat nou zo leuk is... wij hebben leren tasjes in nagenoeg al deze kleurtjes! Shop hier de collectie van Elvy Fashion.