Ben jij er al klaar voor? Het Voorjaar! Met die eerste zonnestralen van afgelopen week, begon het bij ons echt wel weer te kriebelen. Na al dat Sale geweld is het heerlijk om nieuwe collecties binnen te zien komen en jouw garderobe weer helemaal up-to-date te maken met leuke nieuwe items. En daarom vinden wij het de hoogste tijd voor een laatste check of jij al op de hoogte bent van dé mode kleuren voor Spring-Summer-2016!

 

Het belooft een kleurrijk Voorjaar te worden! Pantone, een autoriteit op kleur gebied, koos een mooi kleurenpalet voor 2016 waarin brights worden afgewisseld met pastellen. Wij worden er in ieder geval heel erg blij van!

 

 

We zullen beginnen met de basiskleuren Lilac Grey en Iced Coffee. Twee mooie vergrijsde tinten.

 

LILAC GREY Dit is een sterk vergrijsde paars die prachtig is met Rose Quartz en Peach Echo. Naast als basiskleur, ga je een iets lichtere variant zeker ook nog terugzien in onze kettingen, oorbellen en bijvoorbeeld ook in onze horloges.

 

ICED COFFEE Deze bruine kleur is een echte basiskleur die het vooral erg mooi doet in combinatie met Rose Quartz. Denk bijvoorbeeld aan mooie grote zomerse print sjaals met deze twee kleuren gecombineerd!

 

ROSE QUARTZ Een fijne zachte kleur uit de natuur, die perfect bij Capricci past en zich supergoed leent voor sieraden. Ook deze zomer zullen we weer veel oorbellen zien met mooie echte Rose Quartz gemstones. Maar ook komt deze kleur zeker terug in sjaals. En natuurlijk ook in onze tassen collectie!

 

PEACH ECHO Deze mooie warme zomerse kleur doet denken aan koraal. Het is geen rood, geen oranje en ook geen roze, maar zit er ergens tussenin. Draag deze kleur in combinatie met Rose Quartz en je bent weer helemaal up-to-date! Mix hem met verschillende brights en je hebt een fijne zomerse Ibiza look! 

 

SERENITY Dit is een van onze favorieten voor komend Voorjaar. Het is een mooie zachte blauw, die je doet denken aan een waterige blauwe wolkenlucht. Deze kleur, gecombineerd met andere pastellen is zeker een winnaar!

 

SNORKEL BLUE Ook dit is een blauw, maar dan een veel hardere blauw, geïnspireerd op water. Wij zien deze kleur vooral in combinatie met de felle Green Flash.

 

BUTTERCUP Boterbloempjesgeel, hoe leuk! Lekker vrolijk en fel!

 

LIMPET SHELL Ook dit is een van onze favorieten. Het is een iets vergrijsde aqua, die ons doet denk aan zon, zee en strand! Deze kleur, gecombineerd met Peach Echo zul je zeker terugvinden in onze Ibiza Gypsy sieraden en accessoires. 

 

FIESTA Een felle en energieke rood. Supermooi in combinatie met haar warme zusjes Peach Echo en Rose Quartz.

 

GREEN FLASH Een lekker felle en frisse groen die erg goed combineert met andere felle kleuren. Met deze kleur maak je in ieder geval een statement!

 

In 2015 is de mooie dieprode kleur Marsala tot dé kleur van het jaar gekozen. Dit jaar is er niet één, maar zijn er 2 mode kleuren gekozen, Rose Quartz én Serenity. Deze kleuren staan voor vrede en balans. Rose Quartz is een zacht roze, waarvan Pantone aangeeft dat het staat voor kalmte en compassie. Serenity is een koelere blauw, welke zou staan voor ontspanning en verademing. Er wordt zelfs gezegd dat de combinatie van deze 2 kleuren symbool zou staan voor de samensmelting van de twee genders. Wat men er ook mee bedoelt, de combinatie van beiden gaat in ieder geval voor een prachtig mode seizoen zorgen!