Iemand moet het doen... inkopen bij Disney Couture ;-) Wij genieten er altijd enorm van om te neuzen tussen al die prachtige kettingen, armbanden, ringen en oorbellen met al die iconische en herkenbare Disney figuren. Naast het aanvullen van de bestsellers, zoals de Winnie the Pooh bangles, de TinkerBell lockets en natuurlijk de waanzinnig populaire Frozen sieraden, kiezen we deze keer ook voor superschattige oorbelletjes van Mickey en Minnie Mouse. Aangezien we niet kunnen kiezen tussen al dat moois, doen we ze maar allemaal! Want met verkoopprijzen vanaf € 14,95, kun je ze natuurlijk niet laten liggen! Je kunt deze Minnie & Mickey studs hier bestellen.

 

Ook krijgen we steeds meer vraag naar Disney Couture sieraden van Alice in Wonderland en Ariel van De Kleine Zeemeermin. Om aan deze vraag te voldoen hebben we onderstaande Alice in Wonderland Clock Necklace, Alice in Wonderland Key Bracelet en Ariel Shell and Treasure Necklace toegevoegd aan ons assortiment. Deze zullen gauw online komen! Welke vind jij het leukst?

 

Mocht jij nou ook op zoek zijn naar een specifiek Disney sieraad, laat het ons dan gauw weten via info@capricci.nl. Wij hebben bijna wekelijks contact met Disney Couture en vinden het geen enkel probleem om jou te helpen bij je zoektocht.

 

Disney Couture Alice in Wonderland Clock Necklace Disney Couture Alice in Wonderland Key Bracelet Disney Couture Ariel Shell And Treasure Necklace