Had jij september ook zo nodig om zowel in je hoofd als in je garderobe om te schakelen naar het Najaar? Voor mijn gevoel zat ik het ene moment nog in mijn t-shirtje aan het strand, te genieten van een koud glas witte wijn en had ik een week later ineens superveel zin om het bos in te gaan om, samen met mijn dochter, kastanjes en herfstbladeren te verzamelen als decoratie voor in huis. September was de maand van het ontdekken en oriënteren. En oktober... ja, dat is de maand om volop te gaan shoppen! (YES!!!). Allemaal fijne nieuwe items in al die heerlijke najaarskleurtjes! En wat zijn ze weer mooi dit seizoen!

 

En nu half oktober... ben ik er helemaal klaar voor! Laat maar komen die Winter! Ik krijg zelfs alweer zin in de feestdagen! Jij ook? It's time to ACCESSORIZE! We gaan die garderobe weer opleuken met de mooiste sieraden en accessoires. Check deze blog om uit te vinden of jij al 'Najaarsproof' bent op het gebied van kleur. Hou je vast... want hier komen ze! Dé trendkleuren voor Fall/Winter 2015/2016!

 

Aan de catwalks te zien wordt het in ieder geval een heel kleurrijk najaar! Naast het vertrouwde zwart en wit is, worden ook pasteltinten belangrijk, met als belangrijkste tint zacht roze. Ga jij liever iets heftiger in kleur, kies dan voor een oranje of paars! De basis dit seizoen wordt gevormd door bruin en grijs. En ben je niet bang om op te vallen? Maak dan een statement met metallic zilver!

 

Donkerblauw

Naast het altijd aanwezige zwart, zien we donkerblauw dit seizoen steeds meer terrein winnen. Ook juist de combinatie van donkerblauw en zwart is er eentje die we veel zullen zien. Gelukkig komt Mint15 precies nu met een mooie nieuwe collectie op basis van donkerblauw. En hoe fijn is het dat deze gecombineerd is met rosé goud. Een combi die wij in ieder geval onweerstaanbaar vinden!

 

  

 

Wit

Wit in de winter? Wit kan toch alleen in de zomer? Think again! Want wit is juist heel belangrijk dit seizoen. Combineer het met naturellen, nudes of pasteltintjes en je bent op-en-top fashionable!

 

 

 

Oranje

Oranje kan dit seizoen ook buiten Koningsdag om. Het is zelfs een hele belangrijke kleur. En hoe kan het ook anders? Het past helemaal in de Seventies trend, die nu oh zo belangrijk is.

 

 

 

Grijs

Gruize muizen hoeven niet schuw te zijn dit seizoen. Grijs is hot! Je kunt het gebruiken als basis naast andere kleuren. Zo creëer je een mooie stijlvolle look. Maar echte fashionista's gaan dit seizoen zelfs volledig in het grijs. 

 

  

 

Roze

All girls love pink! En dit Najaar kan je je lol op met al die prachtig verfijnde zachtroze blush tinten. Geef je outfit een classy touch met een accessoire in zachtroze en ga zo voor op en top vrouwelijkheid.

 

  

 

Metallic zilver

Van lichtgrijze items met een matte satijnglans tot fonkelende glitters, alles komt voorbij dit seizoen. En deze glitters zijn echt niet alleen bedoeld voor de feestdagen. Je leukt er juist grijze Herfstdagen mee op en maakt er een heerlijk statement mee.

 

 

Paars

Paars heeft iets heerlijk mysterieus en doet het waanzinnig in de combi met zwart. We zagen de kleur terug op de catwalks van lila tot heel vibrant paars. Aangezien hij dit seizoen een vrij warme roze toon in zich draagt is hij minder hard en dus supervrouwelijk! 

 

 

Pastellen

Ja! Leuk! We zien ze in allerlei verschillende tintjes terug. Niet alleen roze, maar ook baby blauw, zacht geel en mint groen. je ziet ze nu al heel veel in leuke mutsen en sjaals. Wij worden hier zoooo blij van!

 

  

 

Bruin

Bruin dient veelal als basiskleur maar kan in verschillende tinten ook een heel verrassend effect op zich creëren. En hier een tip: shop weer eens een mooie bruine tas!

 

  

 

Marsala

En dan natuurlijk dé kleur van 2015: Marsala, een prachtige wijnrode kleur die zich waanzinnig mooi leent als accent maar ook prachtig is in een jurkje, straks met de feestdagen. Combineer deze kleur met bruin en je krijgt een mooie sophisticated Herfstlook!