Zondag 10 mei is het weer Moederdag. Hopelijk verrast mijn dochtertje Mila me weer met zo'n prachtig geknutseld cadeau! Ik zie haar al staan, apetrots, met een lach van oor tot oor en een haast onbedwingbaar enthousiasme om mama het cadeau te geven waar ze zó hard aan gewerkt heeft. Zo leuk en ontroerend!

 

Daarna gaat ze, samen met papa en mij, gezellig mee naar de MaMa's Market. Dit is een superleuke lifestyle markt, die wordt gehouden bij de nieuwste hotspot van Den Haag: MaMa Kelly. Op deze lifestylemarkt vind je onder andere de leukste fashion, kids items, accessoires, lekkere dingetjes en… de prachtige sieraden, sjaals, tassen en andere hippe accessoires van Capricci.nl! Ook wij zullen hier namelijk staan met een goed gevulde kraam en hele leuke aanbiedingen!

 

Hoe leuk is het om jouw lieve moeder op Moederdag te verrassen met een heerlijk hapje en drankje van MaMa Kelly en haar daarna een leuk cadeautje uit te laten zoeken op een van de leukste lifestylemarkten van Nederland?

 

De markt start om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Toegang is gratis en er zijn ook superleuke activiteiten voor de kids, zoals een springkussen en diverse workshops. De locatie is MaMa Kelly – Caballero Fabriek aan de Saturnusstraat 100 in Den Haag. Zien we jou en je moeder de 10de onder het genot van een cocktailtje op de MaMa’s Market?