Afgelopen zondag en maandag was de Modefabriek 2018 in de RAI in Amsterdam. Dit evenement vindt twee keer per jaar plaats en is een druk bezochte modevakbeurs. Met vele leuke, creatieve en mooie kleding merken konden wij het natuurlijk niet laten om langs te gaan. Verrast door het grote aantal fashion brands welke aanwezig waren op de beurs, hebben we superveel leuke en nieuwe merken ontdekt. Ook zagen we natuurlijk meteen de nieuwe trends verwerkt in de collecties voor komende Herfst en Winter 2018/2019.

 

De Modefabriek was super mooi aangekleed, wat echt een goeie sfeer gaf. De vier hallen van Amsterdam RAI waren opgedeeld in verschillende stijlen. Zo was er een hal met alle leidende merken in menswear, in de centrale hal was er premium level womens wear. Ook was er een hal met als thema ‘New Generation Coolness & Fashion Industry Influencers’, waar we lang hebben rondgedwaald. Met grote doeken was er in de centrale hal een tent gecreëerd genaamd de ‘Fashion Lobby’ waar je nieuwe en jonge premium womenswear merken kon spotten.

 

 

En toen was er… KLEUR! Wat hebben wij een hoop prachtige kleuren gezien voor herfst/winter. Zo intens! De mode kleuren die vooral voor de nieuwe herfst en winter mode van 2018/2019 opvielen waren olive, ultra violet, petrol, groen, gebrand oranje, wijn rood, zwart en poeder roze in verschillende toonhoogten.

 

 

Tussen het kijken bij alle stands van alle fashion merken waren er op verschillende momenten een aantal modeshows waarbij de modellen in hun kleding dwars door de hallen van RAI Amsterdam liepen. Ook hebben we natuurlijk een bezoekje gebracht aan de stands van ‘onze merken’, Harper & Yve en Elvy. De collecties zagen er super leuk uit en vooral de stand van Harper & Yve was een inspiratie wat betreft kleur gebruik. Wauw!

 

 

Ook waren er verschillende stands van sieraden merken die ons blij verrasten. Zo spotten wij veel verschillende leuke sieraden merken met de meest prachtige kettingen, ringen, armbanden en oorbellen. In de verschillende collecties zagen wij vooral veel bijzondere bedels terugkomen. Om verliefd op te worden! Wordt dus zeker nog vervolgd.... ;)