Elvy

54 artikel(en)

per pagina

54 artikel(en)

per pagina

Groot aanbod Elvy tassen online

Heb jij al zo'n leuke Elvy tas? Elvy Fashion is ontwikkeld door zangeres Laura Vlasblom. Zij heeft een collectie leren tassen ontwikkeld in veel verschillende soorten, kleuren en maten. Elk seizoen komt er wel weer een leuk Elvy tasje bij! Lees ook eens onze Elvy blog post over dit leuke merk. Zo kom je meer te weten over Laura en de achtergrond van Elvy.

Elvy Janis Bag

Neem bijvoorbeeld model Janis. Klein en handzaam, de perfecte festival bag! Deze is er in mooi glad leer in tal van kleuren. Kies voor een zwarte tas of eentje in cognac of ga eens voor een leuk kleurtje als roze. De kleuren sluiten altijd perfect aan bij de fashion kleuren van het seizoen! De Janis is er ook in dierenhuidjes (Elvy Janis Skin), zoals een koeienhuid, een zebra print, een luipaard print of in een leuke zwart witte dot! Of ben jij helemaal gek van de slangenprint, zoals in de Janis Scale?

Elvy Rihanna Bag

De Elvy Rihanna komt ook in verschillende verschijningen. De Rihanna in de slangenprint (Rihanna Scale) is net een slag groter dan de Janis en hierdoor ook superhandig voor bijvoorbeeld een city trip! De Rihanna bag heeft een mooie leren sluiting, wat dit tasje echt uniek maakt.

Elvy Melissa Bag

De Elvy Melissa bag is iets langwerpiger en geeft het idee van een clutch. Ook deze is er in een Skin of Scale. Een perfect tasje voor een avondje uit dus. Al je eerste levensbehoeften, zoals geld, make-up en je smartphone passen erin! ;-) 

Welke kies jij?