Harper & Yve

21 artikel(en)

per pagina

21 artikel(en)

per pagina

Shop Harper & Yve kleding online bij Capricci.nl

Harper & Yve is een jong modelabel in dameskleding uit Nederland. Harper & Yve kleding wordt speciaal ontworpen voor de vrouw van nu. Deze vrouw is een vrouw van de wereld. Zij is ondernemend en voelt zich thuis in elke wereldstad. Het designteam van Harper & Yve werkt met veel enthousiasme en een grote passie voor mode aan elke collectie. Dit vertaalt zich dan ook in items die stuk voor stuk met veel aandacht en liefde zijn gemaakt. Harper & Yve gebruikt voor de kleding natuurlijke materialen, van hoge kwaliteit. Deze kwaliteit en de aandacht waarmee elk kledingstuk wordt gemaakt, zie je en voel je absoluut terug als je de items draagt.

De collectie van Harper & Yve

De kleding van Harper & Yve is vrouwelijk en speels, maar mét een stoere, casual en soms sportieve touch. Doordat de focus ligt op een goede pasvorm en het gebruik van natuurlijke materialen is het draagcomfort groot en zul je er lang plezier van hebben. De collecties zijn wisselend, maar altijd goed op elkaar afgestemd, waardoor je heel gemakkelijk combinaties kunt maken. Je vindt altijd wel een outfit die bij jou past!

Shop jouw Harper & Yve kleding dus lekker vanuit je luie stoel online bij Capricci.nl! Voor 16.00 uur besteld, betekent dat jouw bestelling ook vandaag nog wordt verzonden. Niet goed is geld terug en achteraf betalen is mogelijk. Alhoewel wij vermoeden dat je Harper & Yve kleding niet snel terug zult sturen, omdat je er simpelweg te blij mee bent! ;)