Kettingen

Artikelen 1 tot 80 van 114 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 80 van 114 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

De leukste ketting shop je bij Capricci.nl!

Wil jij een leuke ketting kopen? Draag je graag een gouden ketting of een zilveren ketting, een fijne necklace of juist een lange ketting, bij ons vind je ze allemaal! Een grote trend op dit moment is, om verschillende kettinkjes met elkaar te combineren. Draag je kettingen bloggerstyle; in verschillende lengtes, met verschillende hangers en layer erop los!

Ga voor een fijne necklace!

Vooral de fijne kettinkjes zijn in fashion op dit moment. Ze zijn vrouwelijk en verfijnd en door ze met elkaar te combineren krijg je een leuk speels effect. Heel populair is onze ketting met sterretje. Deze is nagenoeg altijd op voorraad in goud, zilver en rose. Of wat dacht je van een ketting met kruisje? Deze is, net als veel van onze andere kettinkjes, gemaakt van stainless steel; een kwalitatief hoogwaardig materiaal, dat niet verkleurt en waar je dus lang plezier van zult hebben!

Minimalistische kettingen

Wat dit seizoen echt niet mag ontbreken in jouw sieraden collectie zijn minimalistische sieraden. Een minimalistische ketting is een ketting met een 'stil' uiterlijk. Denk bijvoorbeeld aan een zilveren kettinkje of gouden kettinkje met een staafje, een triangle of een rondje (ook wel de karma ketting genoemd). Shop jouw favoriete necklace nu op Capricci.nl! Makkelijk, snel en lekker relaxed vanuit je luie stoel. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten. Wij proberen elke dag weer de leukste kettingen voor je te verzamelen en dan het liefst allemaal voor een heel betaalbare prijs! Want wat is er nou leuker dan goedkope sieraden shoppen :-)