925 Sterling Zilveren Oorbellen

24 artikel(en)

per pagina

24 artikel(en)

per pagina

Zilveren oorbellen

Kies voor oorbellen van echt zilver! Elke dag zijn wij voor onze collectie op zoek naar de leukste oorringetjes en oorbellen knopjes van 925 Sterling Silver. We houden van de frisse lichte kleur van zilver en het feit dat zilveren oorbellen lang meegaan. Ook voor dames die niet zo goed tegen metalen oorbellen kunnen, zijn echt zilveren oorbellen vaak een uitkomst. Bij deze oorbellen hebben ze geen last van hun allergie en kunnen ze de oorbellen onbeperkt dragen, zonder er last van te krijgen.

925 Sterling Silver

Alle oorbellen op deze pagina zijn gemaakt van 925 Sterling Silver. Maar wat is dit nu precies? 925 Sterling zilver is het meest gebruikte gehalte zilver. Dit is een menging. Het gebruik van puur zilver (999 gehalte) voor het maken van zilveren sieraden is haast onmogelijk, omdat het te zacht is om te verwerken. Om die reden wordt er aan het zilver een legering toegevoegd. Bij 925 sterling silver wordt vaak koper als legering gekozen. Het zilver bestaat dan uit 92,5% zilver (vandaar de 925) en 7,5% koper (of eventueel een ander metaal). Deze combinatie geeft een mooie glans, is goed te verwerken tot sieraden en blijft voor altijd mooi. Afhankelijk van je huid kunnen sterling zilveren sieraden wel wat donkerder worden. Deze 'aanslag' is goed weg te poetsen met een zilverpoets. Er zijn ook speciale doekjes, waardoor jouw zilveren oorbellen na het poetsen weer als nieuw zijn!

Let's have an Earparty

Helemaal hot is het nu om je eigen earparty te creëren. Heb jij meerdere gaatjes in één oor, draag dan nu verschillende oorringetjes, oorbellen knopjes en ear cuffs tegelijk. Mix en match onze zilveren oorringetjes met bijvoorbeeld onze zilveren oorbellen met angel wings of peace tekens. Of combineer onze oorbellen met sterretjes met de oorbellen met hartjes of de staafjes oorbellen. Play with it!