Earline Oorbellen

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina

Versier je oor! Ga voor Ear climbers!

Earlines, ook wel ear climbers genoemd, zijn bij uitstek geschikt om je oor eens echt te versieren. Deze stud oorbellen hebben een iets langere vorm, waardoor ze schuin omhoog en naar achter je oor 'op klimmen'. Bij Capricci vind je ze in veel verschillende soorten en maten. Zo hebben we uitgewerkte modellen zoals leaves, dots en earlines met fonkelende steentjes. Hou je meer van minimalistische oorbellen? Ga dan voor een ear climber zoals de curve, de thin bar of de wave. Het grootste gedeelte van onze ear climbers zijn gemaakt van echt zilver. Omdat de oorbellen gemaakt zijn van 925 Sterling silver, zul je er lang plezier van hebben. Mochten ze een keertje wat donkerder worden, poets je de aanslag eraf met een zilverpoet(doekje) en zijn je earlines weer als nieuw!

Enjoy your ear party!

Helemaal binnen de trend van nu is het om verschillende oorbellen met elkaar te combineren. Creëer de perfecte earparty met onze collectie studs en earlines! Heb je meerdere gaatjes in één oor, combineer dan eens een ear climber met kleine stud oorbelletjes of oorringetjes. Het grote voordeel bij Capricci is, dat je zelf kunt kiezen of je een earline wilt voor je linker- of je rechter oor. Zo ben je echt helemaal vrij in je keuze en kun je zelf bepalen hoe jij hem het liefst draagt!

Twijfel je over welke earlines of studs leuk bij elkaar passen? Laat ons je helpen! Bel, mail of chat met ons, en wij zoeken samen met jou naar de perfecte combinatie voor jou!